nieuws

Oplevering eerste woningen Land in Zicht in Haarlem

regios

De eerste bewoners van het project Land in Zicht in Haarlem, een project van Structon Projectontwikkeling hebben op 25 maart de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd gekregen. Van het appartementencomplex Turkoois worden de komende tijd gemiddeld vier woningen per dag opgeleverd.

Oplevering eerste woningen Land in Zicht in Haarlem

In de tussentijd wordt er gewerkt aan de 28 waterwoningen en 18 watervilla’s. Hiervan worden de waterwoningen rond de zomer opgeleverd en later dit jaar ook de villa’s.

Het woonproject Land in Zicht aan de oevers van het Spaarne in Haarlem bestaat uit 167 woningen en appartementen in maritieme sfeer. De havenappartementen en waterwoningen en villa’s hebben een ligplaats voor een boot. Van de vier appartementgebouwen zijn de havenappartementen Turkoois met in totaal dertig appartementen verdeeld over drie verdiepingen als eerste in de verkoop gegaan. Inmiddels is 70 procent verkocht. Ze hebben een woonoppervlakte van 73 tot 134 m2, koopsommen vanaf 237.500 euro tot 437.500 euro.. De twee penthouses met dakterras hebben een woonoppervlakte van ruim 170 m2, koopsom vanaf 707.500 en 722.500 euro.

Reageer op dit artikel