nieuws

Oplevering distributiecentrum Hitachi Zaltbommel

regios

Het door Kadans ontwikkelde Europees Distributiecentrum (EDC) in Zaltbommel voor Hitachi Data Systems is op 2 april opgeleverd. Het gebouw heeft een oppervlakte van 31.000 m2. Kadans en Hitachi Data Systems zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan.

Oplevering distributiecentrum Hitachi Zaltbommel

Het object is onder andere voorzien van een WKO-systeem in combinatie met vloerverwarming en er zijn zonnecellen toegepast over het gehele dakoppervlak. Daarmee is dit het grootste zonnecellenproject van Nederland dat op een gebouw is gerealiseerd. Het gebouw heeft een negatieve EPC-waarde, wat betekent dat het meer energie levert dan dat het consumeert. Naar verwachting wordt een Breeam Very Good-certificaat behaald.

Reageer op dit artikel