nieuws

Ontwikkeling appartementen De Lotusbloemen Den Haag

regios

Schouten Bouw en Mahler Vastgoed Ontwikkeling beginnen met de ontwikkeling van appartementencomplex de Lotusbloemen in de wijk Laakhaven Den Haag. De ontwikkelingscombinatie heeft daartoe de beginselaanvraag ingediend.

Ontwikkeling appartementen De Lotusbloemen Den Haag

De Lotusbloemen zijn onderdeel van het plan Mandirpark in Laakhaven, Den Haag. De initiatiefnemers voor de plannen zijn Arya Samaj Nederland (ASAN), Sri Krishna Dhaam (SKD) en Siri Guru Singh Sbha (SGSS) in samenwerking met Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO). Wethouder Marnix Norder (Stadsontwikkeling en Volkshuisvesting, Integratie) nam vrijdag de beginselaanvraag van de initiatiefnemers in ontvangst.

Mahler Vastgoed Ontwikkeling en partner Schouten Bouw realiseren twee woontorens in de nieuwe stadswijk Laakhaven West, ter hoogte van de Waldorpstraat en de 1e Van der Kunststraat. De torens bieden plaats aan ongeveer 80 koopappartementen en commerciële functies op de begane grond. De 3- en 4 kamerappartementen van 70 m2 tot 90 m2 krijgen een balkon en berging en komen direct naast de Mandirs. Naar verwachting begint de verkoop van de appartementen deze zomer. Het streven is begin 2014 te gaan bouwen.

Ook realiseert de Ontwikkelcombinatie aan de Waldorpstraat bij het spoor het project Haagvaarders: 16 woon- werkwoningen en 16 lofts. Deze units en lofts worden casco opgeleverd.

Reageer op dit artikel