nieuws

Lithos begint bouw woningproject Neerlandia

regios

Op 5 april begint de bouw van het woningproject Neerlandia in Utrecht. Neerlandia omvat in totaal tachtig woningen en vijftig appartementen.

De woningen komen op het terrein van de voormalige Prozeefabriek in de wijk Hoograven, gelegen in het zuiden van Utrecht. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in samenwerking met de gemeente Utrecht. SPF Beheer heeft dertig appartementen en dertig woningen afgenomen die zullen worden verhuurd. De verkoopprijzen van de overige woningen variëren tussen de 219.000 en 360.000 euro.

De woningen hebben een ruime living, een ingerichte keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een badkamer, een vrij indeelbare zolder, een tuin en een eigen parkeerplaats. Op dit moment zijn nog slechts zes woningen beschikbaar. De sanering van de bodem en het grondwater voor de woningen is afgerond en inmiddels zijn de heipalen geboord. Lithos wil de woningen eind 2013 opleveren.    

Reageer op dit artikel