nieuws

Holiday Inn Express Arnhem opent deuren

regios

Het Holiday Inn Express hotel in Arnhem opende op vrijdag 12 april zijn deuren. Het voormalig kantoorgebouw van 9.100 m2 aan de Nieuwe Oeverstraat is voor bijna de helft getransformeerd naar een modern, kwaliteitshotel met 127 kamers. De overige 4.600 m2 blijft kantoorruimte en zal grondig worden opgeknapt.

Holiday Inn Express Arnhem opent deuren

Het hotel ligt in het centrum, dichtbij de belangrijkste winkelstraten, café’s en restaurants, het station en direct naast het nieuwe gebouw van het Kenniscluster. Ook het Gelredome is dichtbij. Eigenaar is Merin, het voormalige Uni-Invest. Het hotel wordt gehuurd door The Vincent Group. Hoeveel Merin heeft geïnvesteerd in de transformatie wil een bedrijfswoordvoerder niet zeggen.

Merin en The Vincent Hotel Group (TVHG) bekijken samen nieuwe mogelijkheden voor hotellocaties in Nederland. Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 200 eigen gebouwen in heel Nederland. TVHG voert inmiddels zes hotels onder de vlag van Holiday in Express in Nederland. Dit voorjaar opent de onderneming verder nog in het centrum van Rotterdam een Holiday Inn Express en op Schiphol en in Amsterdam een Hampton by Hilton hotel. Daarnaast zijn er nog tien hotels in verschillende stadia van ontwikkeling.

Colliers International trad op als adviseur van The Vincent Hotel Group. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde Merin bij deze verhuurtransactie.

Reageer op dit artikel