nieuws

Fortress begint bouw appartementen Heerjansdam

regios

Fortress is onlangs begonnen met de bouw van een appartementencomplex in Heerjansdam Het project omvat twintig starterappartementen met koopprijzen tussen de 120.000 en 150.000 euro. De partners zijn architecten- en constructiebureau AKM in Barendrecht, aannemer VBK in Bleiswijk en de financier van de grondpositie SNS Property Finance.

Fortress begint bouw appartementen Heerjansdam

Directeur ontwikkeling bij Fortress Bas Maingay: ‘Door vergaande samenwerking met ketenpartners en het ontwikkelen van een goed product op de juiste locatie, is het nog steeds mogelijk in de huidige moeizame woningmarkt projecten tot stand te brengen.’

Fortress verwacht de nieuwe vorm van (keten)samenwerking in de toekomst vaker tot stand te brengen. Zo is het bedrijf van plan om projecten uit de beleggingsportefeuille in Amsterdam en Nieuwegein op deze manier te herontwikkelen.

Reageer op dit artikel