nieuws

Eerste paal voor nieuwe huisvesting NBD Biblion

regios

Voor het nieuwe gebouw van NBD Biblion is dinsdag op bedrijventerrein Oosterheem in Zoetermeer de eerste paal geslagen. Heembouw bouwt het pand, dat bestaat uit 9.500 m2 productieruimte en 4.500 m2 kantoorruimte. Het ontwerp is van LIAG architecten en bouwadviseurs.

Eerste paal voor nieuwe huisvesting NBD Biblion

NBD Biblion houdt zich als dienstverlener voor openbare bibliotheken in Nederland bezig met het selecteren, recenseren en beschrijven van nieuwe titels en levert jaarlijks drie miljoen uitleenklare exemplaren aan openbare bibliotheken en schoolmediatheken. De oplevering van het pand is in april 2014. Vanaf juni 2014 kunnen de medewerkers van NBD Biblion in hun nieuwe werkomgeving aan de slag.

Reageer op dit artikel