nieuws

Breda verlaagt deels grondprijzen 2013

regios

De grondprijzen voor een deel van de koopwoningen en voor kantoren zijn in Breda verlaagd. De grondprijzen voor bedrijventerreinen, maatschappelijke voorzieningen en specifiek commercieel vastgoed zijn grotendeels gelijk gebleven. Dit blijkt uit de grondprijzen in Breda die voor 2013 zijn vastgesteld. Deze grondprijzen vervangen die van 2011.

Breda verlaagt deels grondprijzen 2013

Bob Bergkamp, wethouder wonen en leven: ‘We willen transparant zijn in ons grondbeleid. Daarom hebben we eind 2010 voor het eerst grondprijzen vastgesteld met daarbij een heldere onderbouwing. Met de gemeenteraad hebben we afgesproken de grondprijzen periodiek opnieuw te bekijken. Dat is noodzakelijk in het licht van allerlei ontwikkelingen, zoals die rond de woningbouw. We presenteren daarom nu de grondprijzen 2013.’

De grondprijzen die nu zijn vastgesteld gelden vanaf 3 april 2013 en blijven geldig tot het gemeentebestuur nieuwe prijzen vast stelt. De vaststelling van de nieuwe prijzen heeft geen invloed op bestaande overeenkomsten.

Reageer op dit artikel