nieuws

Bouwstart luxe appartementen Amersfoort

regios

Op 13 april begint de bouw van het tweede luxe appartementencomplex, Kennedy, op Regent’s Park in het Bergkwartier in Amersfoort. Dat meldt ontwikkelaar AM. Heijlijgers is verantwoordelijk voor de bouw.

Bouwstart luxe appartementen Amersfoort

Op de locatie ontwikkelt AM in totaal drie verschillende woongebouwen. Het eerste gebouw, Churchill, is al opgeleverd. Het tweede, Kennedy, wordt in de koopsector aangeboden en naar verwachting voorjaar 2014 opgeleverd. Naar alle waarschijnlijk zal het laatste gebouw, Roosevelt, in de luxe huursector worden aangeboden.

De oplevering van gebouw Churchill vond begin 2012 plaats. Op twee na zijn de appartementen hiervan allemaal verkocht. Op de begane grond van Churchill zijn ook gemeenschappelijke voorzieningen. Zowel bewoners van Churchill als straks van Kennedy kunnen gebruik maken van een sauna, fitness, bibliotheek, diningroom en hotelsuite.

Alfred Bolks directeur AM regio Midden: ‘Regent’s Park ligt op een toplocatie in Amersfoort. De bouw bewijst dat er nog steeds behoefte is aan dit bijzondere concept; luxe wonen in een schitterende omgeving.’ Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in Kennedy. De beschikbare appartementen bevinden zich in de prijsklasse van 229.900 tot 541.500 euro met een woonoppervlakte van 72 m2 tot 147 m2. De appartementen zijn alle voorzien van een luxe Siematic keuken, sanitair en één of twee parkeerplaatsen in de ondergrondse, beveiligde garage.

Reageer op dit artikel