nieuws

Bouw eerste woningen in Hoge Weide

regios

Expo Vastgoed ontwikkelde 40 eengezinswoningen in de wijk Hoge Weide in Utrecht Leidsche Rijn. De bouw van dit project Weidehof is 10 april begonnen, de eerste woningen worden volgens planning in het vierde kwartaal van dit jaar opgeleverd.

Bouw eerste woningen in Hoge Weide

Weidehof is het eerste project in deze nieuwe wijk waar de komende jaren in totaal 1.100 woningen worden gebouwd. Expo Vastgoed stelt de woningen te hebben ontwikkeld met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Dat is gelukt door op een andere wijze om te gaan met risico, organisatie en bouwconcept, aldus de ontwikkelaar. Alle woningen, met een von-prijs van 189.500 tot 205.000 euro, werden in twee maanden tijd verkocht. De woningen, met een woonoppervlak van 118 tot 135 m2, zijn gebaseerd op het W&R Bouwconcept van BAM Woningbouw. Ze hebben een gedifferentieerde gevelarchitectuur en zijn gesitueerd rond een binnenhof met parkeergelegenheid.

Reageer op dit artikel