nieuws

Blauwhoed ontwikkelt luxe appartementen Bleiswijk

regios

Projectontwikkelaar Blauwhoed begint binnenkort in Bleiswijk met de bouw van appartementencomplex De Zwanenbloem. Dit appartementencomplex, gelegen in De Tuinen-Oost, bestaat uit 28 appartementen en komt te liggen aan een nieuw aan te leggen waterstrook.

Blauwhoed ontwikkelt luxe appartementen Bleiswijk

De bouw begint naar verwachting in juli, oplevering volgt anderhalf jaar later. Momenteel is 50 procent van de appartementen verkocht.

Blauwhoed realiseerde in Lansingerland al verschillende projecten. In Meerpolder in Berkel en Rodenrijs ontwikkelt Blauwhoed in totaal 1.300 woningen. De appartementen in Bleiswijk met een balkon van 17 m2 zijn verdeeld over vier verdiepingen. De appartementen zijn te koop vanaf 243.500 euro tot 361.000 euro, inclusief een privéparkeerplaats en een privéberging. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn ze bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming en sanitair van Villeroy en Boch.

Nick Kraak, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed, stelt dat de projectontwikkelaar in een grote behoefte voorziet: ‘We merken dat inwoners in Bleiswijk en omgeving behoefte hebben aan een ruim opgezet, gelijkvloers appartement, luxe afgewerkt en met een zeer ruim balkon. Tegelijkertijd willen mensen de zekerheid dat wanneer ze een passend nieuwbouwappartement kopen, het project ook daadwerkelijk wordt gebouwd. Die zekerheid kunnen wij nu bieden.’

Reageer op dit artikel