nieuws

Begin bouw woningen De Reder Scheveningen-Haven

regios

Op 25 april begint de bouw van het appartementengebouw De Reder in Scheveningen. Het gebouw ligt aan de tweede binnenhaven en is ontwikkeld door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

Begin bouw woningen De Reder Scheveningen-Haven

Het project maakt deel uit van de grootschalige vernieuwing van het havengebied. Het plan bestaat uit 52 appartementen en negen stadswoningen aan de Dr. Lelykade met ruim uitzicht over Scheveningen-Haven.

Naast de woningen worden op de begane grond commerciële ruimten ontwikkeld en een parkeergarage. De appartementen variëren in grootte van 100 tot 195 m2 en beschikken over ruime buitenruimten en/of dakterrassen. In het midden van het gebouw ligt een bijzonder binnengebied met op de begane grond algemene ruimten voor de woningen. Het ontwerp van De Reder is van AWG Architecten uit Antwerpen.

De prijzen van de 41 vierkamerappartementen zijn vanaf 305.000 euro, voor de zes topappartementen vanaf 349.000 euro en de vijf penthouses vanaf 445.000 euro. De prijzen van de negen herenhuizen zijn vanaf 455.000 euro. De prijzen zijn inclusief één parkeerplaats per woning in de parkeergarage. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Reageer op dit artikel