nieuws

Begin bouw Cool63 aan Coolsingel Rotterdam

regios

MAB Development begon gisteren de bouw van Cool63 aan de Coolsingel en het Stadhuisplein in Rotterdam. Cool63 bestaat uit 14.000 m2 winkelruimte en horeca, 5.000 m2 kantoorruimte en vijftien woningen met zicht op het Stadhuis. Bouwcombinatie Dura Vermeer en BAM Utiliteitsbouw levert Cool63 naar verwachting eind 2014 op.

Begin bouw Cool63 aan Coolsingel Rotterdam

De ‘hoogwaardige, tijdloze architectuur’ van het Londonse bureau Allies and Morrison moet bijdragen aan de plannen van Rotterdam om het Stadhuisplein zijn allure weer terug te geven. Elektronicaketen Saturn betrekt in Cool63 10.000 m2 en brengt daarmee een flagshipstore naar Nederland. Met dit winkeloppervlakte behoort deze Saturn tot een van zijn grootste vestigingen in Europa. In de plint van het project zullen zich verschillende winkels en horeca vestigen.

Reageer op dit artikel