nieuws

Begin bouw 49 starterappartementen in Almere Haven

regios

De bouw van 49 starterappartementen van nieuwbouwproject Tuinderswerf (Almere Haven) gaat beginnen. Recent is de drempel van 70 procent verkochte appartementen behaald. Aannemer Friso Almere begint half mei met de bouwwerkzaamheden.

Begin bouw 49 starterappartementen in Almere Haven

Er zijn twee typen twee- en driekamerappartementen, met oppervlakten van 60 m2 en 80 m2. De prijzen liggen tussen 103.806 en 120.065 euro. Er zijn nog appartementen beschikbaar van 60 m2. De Alliantie biedt nieuwbouwproject Tuinderswerf aan met de koopgarantregeling. Die geeft korting op de taxatiewaarde, waardoor de verkoopprijs lager is. Bovendien zal de woning gegarandeerd terugverkocht worden aan de Alliantie. Winst of verlies wordt naar een vooraf vastgelegde verhouding gedeeld met de Alliantie.           

Reageer op dit artikel