nieuws

ASR betrekt bewoners bij ontwerp woningen Schoonhoven

regios

ASR Vastgoed Ontwikkeling begint dit weekend met de verkoop van het eerste deel van woningbouwproject Thiendenland Natuurlijk in Schoonhoven. Het bevat in deze eerste fase 26 diverse woningen.

ASR betrekt bewoners bij ontwerp woningen Schoonhoven

De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 110 m2 en beschikken allemaal over een ruime tuin. De prijzen variëren van 198.000 tot 400.000 euro. Het totale plan bestaat uit ruim 500 woningen en een nieuwe school met kinderopvang. Er komen woningen in alle prijsklassen, van sociale koopwoningen tot vrijstaande woningen en vrije kavels. Voor de ontwikkeling van de woningen ontwikkelden ASR Vastgoed Ontwikkeling, Bouwfonds en Riz Bouw elk een eigen plan.

Het bijzondere aan het eerste project van ASR is dat toekomstige bewoners zelf kunnen meeontwerpen aan hun eigen woning, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. De ontwikkelaar organiseert drie workshops waarin toekomstige kopers onder leiding van een architect zelf de uitstraling van de buitenkant en de indeling bepalen. ‘Met deze workshops zetten we de klant voorop door te luisteren, te vertalen en te doen’, aldus Jeroen Messemaeckers van de Graaff, directeur Acquisitie & Conceptontwikkeling bij ASR Vastgoed Ontwikkeling.

Reageer op dit artikel