nieuws

AM realiseert woningen Lent

regios

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein gegeven voor de bouw van 22 koopwoningen in het plan Park Lentseveld in de nieuwbouwwijk Laauwik in Lent. In korte tijd zijn al achttien woningen verkocht.

AM realiseert woningen Lent

De bouw van 26 vrije sector huurwoningen, die zijn verkocht aan Bouwinvest, start eveneens deze maand. Op 18 april begint AM met de verkoop van negentien rijwoningen en tien twee-onder-een-kapwoningen in Park Lentseveld. Laauwik maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Waalsprong in Nijmegen. Park Lentseveld bestaat uit in totaal 109 woningen in een gevarieerde planopzet met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, halfvrijstaande woningen en een urban villa met 22 appartementen.

Laauwik ligt ten noorden van Lent en biedt een aantrekkelijke woon- en leefomgeving met eigentijdse voorzieningen. Nijmegen en het groene buitengebied liggen vlakbij. Park Lentseveld is gesitueerd aan de zuidzijde van Laauwik tegen de bestaande kern van Lent. De woningen liggen voor een deel aan de Alicantestraat en deels aan het park. De parkligging, het gevarieerde gevelbeeld en de kwaliteit van de openbare ruimte geven de wijk een vriendelijke woonsfeer. Het ontwerp van de woningen is van Geesink Weusten Architecten uit Arnhem. De eerste woningen in Park Lentseveld worden volgens planning eind 2013 opgeleverd. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Reageer op dit artikel