nieuws

Action bouwt nieuw distributiecentrum in Limburg

regios

Action begint naar verwachting in mei met de bouw van een tweede distributiecentrum in Limburg. Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd in het Businesspark Midden-Limburg in St. Joost (gemeente Echt-Susteren) in Limburg.

Action bouwt nieuw distributiecentrum in Limburg

Volgens planning is het nieuwe distributiecentrum begin januari 2014 operationeel. In het distributiecentrum gaan ongeveer 600 mensen aan het werk.

Action heeft inmiddels meer dan 340 winkels en door de geplande groei zal de capaciteit van het huidige distributiecentrum in Zwaagdijk-Oost in de nabije toekomst ontoereikend zijn. Daarnaast worden de afstanden tot de nieuwe winkels in België, Duitsland en Frankrijk te groot. CBRE trad op als adviseur van Action.  

Reageer op dit artikel