nieuws

Actieplan voor centrum Vlissingen

regios

Wethouder Rob van Dooren van Vlissingen heeft afgelopen donderdag het actieplan ‘Het hart van de stad moet kloppen’ in ontvangst genomen van de Vlissingse Ondernemerscentrale. In het plan staan maatregelen waarmee ondernemers, gebouweigenaren en gemeente samen aan de slag kunnen gaan om het centrum nieuw leven in te blazen.

Actieplan voor centrum Vlissingen

De Vlissingse Ondernemercentrale (VOC) richt zich vooral op het hart van de stad, de Oude Markt. Een van de mooiste pleinen van Vlissingen, de Oude Markt, is te onbekend bij bezoekers van de stad. Dit komt door gebrek aan een logische winkelroute en relatief veel leegstand.

In het actieplan worden diverse maatregelen genoemd, zoals betere bewegwijzering en winkelrouting in de stad, gezamenlijke activiteiten, tijdelijke invulling van de lege winkelruimten en het onderzoek naar een doorsteek tussen de Oude markt en de Lange Zelke.

Reageer op dit artikel