nieuws

RVG Development begint bouw muziekhuis in Wezep

regios

De bouw van de nieuwe huisvesting voor Muziekhuis Souman op Bedrijvenpark H2O in Wezep is op 15 maart begonnen. De nieuwe behuizing krijgt een oppervlakte van ongeveer 2.000 m2 en vergt een investering van ongeveer 1,5 miljoen euro.

RVG Development begint bouw muziekhuis in Wezep

Souman houdt het pand in eigendom. Op 6 februari 2013 heeft de eigendomsoverdracht plaatsgevonden van de kavel van ruim 1.800 m2 op het bedrijvenpark. Naar verwachting wordt het nieuwe pand eind 2013 opgeleverd.

Muziekhuis Souman is nu nog gevestigd aan de Stationsweg in Wezep. RVG Development in Oosterbeek sloot eerder een overeenkomst met de gemeente Oldebroek voor de (her)ontwikkeling naar woningbouw van de huidige locatie van Souman en het aangrenzende terrein. Hier is plaats voor ongeveer vijftig woningen.

Reageer op dit artikel