nieuws

Opening nieuwe centrum Schaesberg Landgraaf

regios

Vandaag wordt het nieuwe centrum van Schaesberg in Landgraaf geopend. De opening markeert de oplevering van de tweede fase van Centrumplan Schaesberg.

Opening nieuwe centrum Schaesberg Landgraaf

In de eerste fase werden 48 appartementen en 3.900 m2 winkelruimte gerealiseerd. Deze fase werd eind 2010 opgeleverd. In de tweede fase zijn nog eens 2.100 m2 winkelruimte, 26 zorgappartementen, vijf appartementen en één penthouse gebouwd. Het plan is ontwikkeld door Synchroon. De hoofdaannemer van het bouwproject is aannemersbedrijf Jongen uit Landgraaf. Andere betrokken partijen zijn gemeente Landgraaf, Ondernemersvereniging Schaesberg, Heemwonen en Radar. Heemwonen verhuurt de 26 zorgappartementen aan Radar. Radar is een zorginstelling voor ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. Heemwonen verhuurt ook de overige vijf appartementen.

Reageer op dit artikel