nieuws

Leiden werkt aan ‘divers en verrassender winkelaanbod’

regios

Winkeliersverenigingen, makelaars, ASR Vastgoedontwikkeling, Provast Vastgoedontwikkeling, Jones Lang LaSalle, de Kamer van Koophandel Leiden en de gemeente Leiden zetten zich in om een divers en verrassender aanbod van winkels te behalen. De samenwerking wordt volgende week op woensdag 3 april om 16:30 uur in het Stadhuis te Leiden vastgelegd in het convenant Winkelstrategie.

Leiden werkt aan ‘divers en verrassender winkelaanbod’

In het convenant is benoemd welke bijdrage de verschillende partijen hiertoe leveren, zijn zes winkelgebieden in de binnenstad vastgesteld en worden de marketingmiddelen hiervoor gepresenteerd. Een van deze middelen is het boek ‘Ontdek Winkelstad Leiden’.

Om potentiële ondernemers te stimuleren in Leiden te ondernemen is het initiatief voor het boek ‘Ontdek Winkelstad Leiden’ ontstaan. In het boek worden zes winkelgebieden van de Leidse binnenstad beschreven. Het boek toont onder andere het huidige aanbod, de doelgroep en sfeer van het winkelgebied. Dit wordt aangevuld met feiten en cijfers over geplande ontwikkelingen die de binnenstad versterken.

Reageer op dit artikel