nieuws

ICT-bedrijf koopt leegstaand kantoor in Almere

regios

Een ICT-bedrijf koopt voor eigen gebruik aan de De Strubbenweg 7 in Almere kantoor-/bedrijfsruimte van ongeveer 3.400 m2 op ruim 6.000 m2 grond. Het gebouw is in opdracht van Rabobank Nederland verkocht nadat ontwikkelaar/bouwer Witkamp afgelopen zomer failliet ging.

ICT-bedrijf koopt leegstaand kantoor in Almere

Het gebouw is in 2009 opgeleverd en nooit in gebruik genomen. Het gebouw bestaat uit een showroom van ongeveer 1.000 m2 op de begane grond met daarboven drie lagen kantoorruimte. Het gebouw beschikt over 66 parkeerplaatsen.

Van der Linden Bedrijfsmakelaars en Arcuris Bedrijfshuisvesting begeleidden de verkoper bij de transactie. Van Westrhenen Bedrijfsmakelaars trad op namens de koper. De verkoopprijs is niet bekendgemaakt, maar lag volgens de betrokken makelaars ruim boven de taxatiewaarde.      

Reageer op dit artikel