nieuws

Hoogste punt Het Lichtruim Bilthoven bereikt

regios

De bouw van de multifunctionele accommodatie Het Lichtruim in Bilthoven bereikte zijn hoogste punt. Het Lichtruim met een oppervlakte van 10.000 m2 wordt het kloppende hart van de wijk Brandenburg-West. Initiatiefnemer van het project is Woonstichting SSW uit Bilthoven. Bouwbedrijf Hegeman Vriezeveen realiseert het Lichtruim.

Hoogste punt Het Lichtruim Bilthoven bereikt

Het Lichtruim zal zeven gebruikers huisvesten, te weten twee basisscholen, Kinderopvang De Bilt (Kinderopvang en BSO), Het Kunstenhuis (Muziekschool en De Werkschuit), het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en een bibliotheek. Daarnaast zijn twintig appartementen onderdeel van het Lichtruim. Het complex opent naar verwachting in oktober zijn deuren. Group A is architect van Het Lichtruim. VKZ verzorgt het projectmanagement en financieel management.

Reageer op dit artikel