nieuws

Heembouw realiseert huisvesting Jeveka

regios

Heembouw bouwt op bedrijventerrein Lagekant in Almere Poort de nieuwe huisvesting voor Jeveka, leverancier van bevestigingsartikelen en gereedschappen. Daartoe hebben beide partijen op 22 maart een overeenkomst getekend.

Heembouw realiseert huisvesting Jeveka

Ze sloten ook een onderhoudscontract voor vijf jaar. Het nieuwe pand omvat 1.800 m2 kantoorruimte met showroom en een bedrijfshal van 5.500 m2. Het pand krijgt een warmte/koudeopslag en drielaags glas. Noorderlichtkappen met zonnecollectoren op het dak combineren het gebruik van daglicht met het opwekken van elektriciteit.

Habeon Architecten, een bureau van Heembouw, maakte het ontwerp. De bouw begint in juli van dit jaar, de turnkey-oplevering volgt naar verwachting in juni 2014. Brink Groep trad op als huisvestingsadviseur namens Jeveka in het kader van de Green Deal Zakelijke Dienstverlening MKB Nederland.

Reageer op dit artikel