nieuws

Forever Direct koopt distributiecentrum in Roosendaal

regios

Forever Direct Properties kocht voor eigen gebruik een distributiecentrum aan Het Appeltje 2 op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal. Het in november 2012 opgeleverde object omvat 17.000 m2 logistieke ruimte en 1.000 m2 kantoorruimte.

De onderneming had eerst een langjarige huurovereenkomst gesloten namens zusterbedrijf Forever Direct EU voor het door HVBM Vastgoed ontwikkelde pand, maar oefende het eerste recht van koop uit. Het transactievolume bedraagt 15 miljoen euro. HVBM had biedingen ontvangen met bruto aanvangsrendementen van 7,25 en 7,5 procent. Forever Direct EU verzorgt de distributie naar 95 landen van het Amerikaanse Forever Living Products, producent van dranken en gezondheids- en schoonheidsproducten met aloë vera als hoofdbestanddeel.        

Reageer op dit artikel