nieuws

Flexplekken huren in Het Warenhuis Amsterdam

regios

In Zomixed, het voormalige hoofdkantoor van de Hema aan Frankemaheerd 2, 6, 8 en 12 in Amsterdam Zuidoost, is woensdag Het warenhuis geopend. In Het Warenhuis is in totaal 2.800 m2 aan kant en klare bedrijfsruimte en werkplekken te huur, zowel kortdurend als voor de lange termijn.

Zomixed is een bedrijfsverzamelgebouw in het hart van Amsterdam Zuidoost. Eigenaar Rochdale gaf het complex een mix aan functies. Er zijn onder andere gevestigd een dansschool, modebedrijf, hostel voor vrouwen, bibliotheek, expositieruimte, radiostation en diverse scholen.

Met Het Warenhuis biedt Zomixed kleine ondernemers flexibiliteit en een professionele werkplek. Het betreft ruimtes van 20 tot 150 m2 en flexplekken. De flexplekken kosten100 euro per maand en voor ruimtes met een oppervlakte van ongeveer 20 m2 bedraagt de huur per drie maanden 380 euro all in.

Reageer op dit artikel