nieuws

Eurol koopt grond op XL Businesspark in Almelo

regios

Eurol Lubricants kocht ongeveer 40.000 m2 grond op XL Businesspark in Almelo van Regionaal Bedrijventerrein Twente. De producent van smeermiddelen bouwt er een nieuwe vestiging met 15.000 m2 bedrijfs- en 25.000 m2 buitenruimte.

Eurol koopt grond op XL Businesspark in Almelo

De onderneming is nu nog gevestigd in Nijverdal en zocht uitbreidingsruimte voor haar productie-, opslag en transportcapaciteit. Logistieke voordelen als de laad- en loskade aan het Twentekanaal waren doorslaggevend voor de keuze voor XL Businesspark, aldus Eurol. Het bedrijf hoopt de vergunningen rond te hebben aan het einde van het jaar. De bouw begint in het voorjaar van 2014 en de oplevering staat aan het einde van dat jaar geprogrammeerd.

Reageer op dit artikel