nieuws

Doorstart BVR met honderd werknemers

regios

BVR-Groep maakte officieel een doorstart. Dat meldt de in februari gefailleerde ontwikkelende bouwer uit Roosendaal.

De doorbraak werd mogelijk nadat de families Vromans en Suijkerbuijk, oprichters van respectievelijk BVR en Aannemersbedrijf Suijkerbuijk, medio februari 2013 de handen ineen sloegen. Inzet is het behoud van zo veel mogelijk werkgelegenheid van oud-medewerkers. Dankzij de medewerking en steun van curator Next Advocaten en FNV Bouw zullen zo’n 100 van de 170 werknemers het werk kunnen voortzetten.

Behoud van lopende werken en eerder verkregen opdrachten heeft op dit moment de volle aandacht van de nieuwe directeuren Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk. In een op 5 maart door hen verstuurd schrijven naar alle relaties van de BVR-Groep verzoeken zij opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers de samenwerking met het vernieuwde bouwbedrijf onverminderd voort te zetten. Mede daardoor wordt er op de bouwplaatsen van BVR normaal gewerkt. De BVR-Groep, in 1984 door de broers Jack en Ad Vromans opgericht, groeide op het hoogtepunt in 2005 uit tot een middelgrote bouwgroep met 300 medewerkers.

Reageer op dit artikel