nieuws

Begin bouw tweede fase Strand Resort Nieuwvliet-Bad

regios

Ballast Nedam Gebiedsontwikkeling begint in samenwerking met de gemeente Sluis de bouw en verkoop van de tweede fase van Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws Vlaanderen. Deze fase bestaat uit 35 recreatiewoningen.

Begin bouw tweede fase Strand Resort Nieuwvliet-Bad

De eerste fase is eind juni 2012 opgeleverd en bestaat uit 88 woningen en centrale voorzieningen, zoals een supermarkt, speelhal, restaurant, zwembad en fietsenverhuur. De woningen werden in 2012 in betrekkelijk korte tijd verkocht aan particulieren op grond van het concept van het park en het te behalen rendement bij verhuur door Landal GreenParks.

Het ruime park is ‘landschappelijk’ ingepast in de bestaande omgeving van het dorpje Nieuwvliet met tuinen in Zeeuwse Stijl met boerenerven, boomgaarden, windsingels en een kreek van 2,5 hectare. Het strand ligt op loopafstand van het resort. In de directe omgeving zijn veel karakteristieke steden te vinden, zoals Breskens, Cadzand, Knokke Heist en Brugge.

Op grond van de bezettingsgraad van de woningen van meer dan 80 procent door verhuur vanaf de opening door Landal GreenParks, bedraagt het netto rendement meer dan 6 procent. Dat is in deze tijd volgens Ballast een goed beleggingsresultaat. Het succesvolle rendement is vooral toe te schrijven aan de ruime opzet van het resort, de uitstraling en de kwaliteit die door Ballast Nedam is gerealiseerd.

Dormio Recreatiewoningen verzorgt de verkoop van de woningen. De eerste paal gaat naar verwachting 15 april 2013 de grond in.

Reageer op dit artikel