nieuws

Wooncomplex arbeidsmigranten opent in Laakhaven

regios

Wethouder Marnix Norder opende vrijdag een nieuw wooncomplex voor arbeidsmigranten in Den Haag Laakhaven. Het complex bestaat uit 95 studio’s waarin 190 werknemers kunnen verblijven. Elke studio is geschikt voor twee personen en is voorzien van een slaap- en woongedeelte met keuken, aparte badkamer en wifi.

Wooncomplex arbeidsmigranten opent in Laakhaven

Het pand heeft vier verdiepingen en blijft in eerste instantie voor vijf jaar staan. RIEFF is een huisvestingsconcept gericht op buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland verblijven. Het is een samenwerking tussen Jan Snel Flexibel Bouwen, arbeidsbemiddelaar OTTO Work Force en Strataegis (het moederbedrijf van onder andere uitzendbureau ForeignFlex en huisvester Jobhousing). RIEFF verwacht op korte termijn nog enkele complexen te realiseren.

Reageer op dit artikel