nieuws

Tuinmeubelcentrum van 6.000 m2 in Amersfoort

regios

Kees Smit Tuinmeubelen opent morgen een nieuwe showroom van 6.000 m2 in Amersfoort. De nieuwe vestiging is gebouwd in een geluidswal langs de snelweg A1, ter hoogte van de wijk Vathorst. Het gebouw telt vier verdiepingen met een breed assortiment van tuinmeubelen en aanverwante artikelen.

Tuinmeubelcentrum van 6.000 m2 in Amersfoort

Kees Smit beschikt al over een showroom van 5.000 m2 en een groot logistiek centrum in Almelo. Met een tweede vestiging centraal in het land wil het bedrijf inspelen op de wensen van klanten uit midden-, zuid- en west-Nederland. Door de schaalgrootte kan het bedrijf bovendien een uitgebreid eigen assortiment aanbieden. De onderneming werd vorig jaar door de overkoepelende branchevereniging B3 uitgeroepen tot beste tuinmeubelbedrijf van Nederland.

Reageer op dit artikel