nieuws

Top Vastgoed begint herontwikkeling in Maastricht

regios

Gisteren is begonnen met de bouw van het door Top Vastgoed herontwikkelde winkelcentrum De Leim in Maastricht. Het winkelcentrum aan de Akersteenweg wordt uitgebreid tot ruim 5.500 m2. De bouw omvat de herontwikkeling van het bestaande winkelcentrum van ruim 3.000 m2, de uitbreiding met 2.500 m2 nieuwbouw winkelruimte, 24 appartementen en een parkeerkelder met 107 parkeerplaatsen

Top Vastgoed begint herontwikkeling in Maastricht

Top verhuurde recent winkelunits aan Plus Supermarkten, Hema en Zeeman XL. Ze ontwikkelde het project in samenwerking met belegger Noord-West Nederland.

Winkelcentrum De Leim is een van de drie projecten die Top momenteel tot realisatie brengt. Eind vorig jaar werd winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd. Binnenkort begint Top ook met de bouw van het winkelcentrum in Reeuwijk.

Voor de appartementen is een samenwerking aangegaan met woningcorporatie Maasvallei, die de realisatie van de 24 boven het winkelcentrum gelegen appartementen op zich neemt. Partijen hebben gezamenlijk de voor de uitbreiding benodigde grond aangekocht en zijn gezamenlijk opdrachtgever richting architect, adviseurs en aannemer. Architect is N-architecten in Maastricht. FiMek Estate verzorgt het projectmanagement. Van Wijnen is de aannemer. Oplevering geschiedt in het voorjaar van 2014.

Reageer op dit artikel