nieuws

Studentenkamers in kantoorgebouw Breda

regios

De gemeente Breda stemt in met het verzoek van Sevenborgh Vastgoed, eigenaar van het kantoorpand aan de Tramsingel 21, om het te herontwikkelen tot studentenwoningen.

Studentenkamers in kantoorgebouw Breda

De gemeente stelt wel randvoorwaarden: de eigenaar moet een oplossing bedenken voor het stallen van fietsen en voor het verkeersgeluid. Het plan behelst een interne verbouwing tot 63 studentenkamers, met gezamenlijke badkamers en keukens/woonkamers.

Het voormalige kantoorgebouw (2.200 m2) van Singelveste AlleeWonen staat al vijf tot zes jaar leeg en biedt deels tijdelijk plaats aan ondernemers. Het verbouwen van kantoren tot studentenhuisvesting past volgens burgemeester en wethouders goed in het gemeentelijke beleid.

Reageer op dit artikel