nieuws

Oplevering Spakman in Wezep

regios

Op 27 februari wordt de nieuwbouw voor Spakman Interior Collections in Wezep opgeleverd. Het pand heeft een oppervlakte van circa 2000 m2.

Oplevering Spakman in Wezep

Spakman Interior Collections verhuist van de Stationsweg naar het bedrijventerrein Rondweg Noord. De oplevering van het pand betekent een afronding van het eerste deel van bedrijventerrein Rondweg Noord in Wezep. De uitplaatsing van meubelfabriek Spakman brengt de herontwikkeling van de locatie Stationsweg naar woningbouw een stap dichterbij.

RVG Development in Oosterbeek heeft hiermee het eerste deel afgerond van de ontwikkeling van ruim 4.000 m2 bedrijfsruimte op bedrijventerrein Rondweg Noord en bedrijvenpark H2O en de woningbouwontwikkeling aan de Stationsweg in Wezep. NTP Bouw in Hattem is verantwoordelijk voor de realisatie van de bedrijfsruimte.

Reageer op dit artikel