nieuws

NSI ontwikkelt 2.500 m2 winkelruimte ’t Loon

regios

NSI, eigenaar van winkelcentrum ’t Loon, heeft bij de gemeente Heerlen een aanvraag ingediend voor 2.500 m2 nieuwbouw. Daarmee wil NSI het winkelcentrum weer in zijn oude staat terugbrengen.

NSI ontwikkelt 2.500 m2 winkelruimte ’t Loon

De nieuwbouw betreft behalve 2.500 m2 winkelruimte de parkeerplaatsen in de souterrain van de Q-park-parkeergarage. Het ontwerp past binnen het bestemmingsplan en is in het vooroverleg met de gemeentelijke welstandscommissie positief beoordeeld.

NSI gaat uit van een voorspoedige behandeling van de gisteren aangevraagde omgevingsvergunning. De vorige maand aangekondigde herbouw van een groot C&A-filiaal in ’t Loon werd door de bestaande en potentiële nieuwe ondernemers enthousiast ontvangen. NSI streeft ernaar met de bouw van het eerste deel voor de zomervakantie te beginnen. De nieuwe C&A kan dan in januari 2014 worden opgeleverd. Met de herbouw en de modernisering van het winkelcentrum en parkeergarage is een investering van 8,3 miljoen euro gemoeid.

Reageer op dit artikel