nieuws

Hoofdkantoor van 3M verhuist naar Delft

regios

Het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van internationaal technologiebedrijf 3M wordt gerealiseerd op Science Port Holland in Delft. Het gebouw omvat circa 4.700 m2 aan onder andere kantoorruimte, laboratoriumruimte en showroom en wordt ontwikkeld op Technopolis, een hightech bedrijvenpark dat onderdeel uitmaakt van Science Port Holland.

Hoofdkantoor van 3M verhuist naar Delft

Science Port Holland, een samenwerkingsverband van de gemeenten Delft en Rotterdam en de TU Delft, is bedoeld als locatie voor bedrijven die diensten en producten ontwikkelen op basis van hoogwaardige kennis. 3M werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Boris Ziermans, partner bij Cushman & Wakefield in Amsterdam, licht toe: ‘Bij de kantoorontwikkeling, naar het ontwerp van architectenbureau Cepezed, worden diverse toepassingen van 3M zelf in het gebouw verwerkt.’ Uitgangspunt voor de bouw is een Breeam-NL certificatie met de duurzaamheidsprestatie ‘Very good’. Oplevering van het hoofdkantoor van 3M staat gepland voor het derde kwartaal van 2014.

Reageer op dit artikel