nieuws

H&M breidt uit in Alphen aan den Rijn

regios

Altera Vastgoed heeft door een samenvoeging van diverse winkelruimten de huidige H&M-vestiging aan het Rijnplein in Alphen aan den Rijn vergroot tot circa1.800 m2.

H&M breidt uit in Alphen aan den Rijn

Het betreft een samenvoeging van het huidige H&M filiaal, de voormalige Mexx en de huidige SD Creations. Partijen zijn in dat kader een langdurige huurovereenkomst overeengekomen tegen marktconforme condities en voorwaarden. Altera Vastgoed is eigenaar van het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. Naast H&M zijn hier tevens onder meer de Media Markt, Esprit, Specsavers, McDonald’s, Intertoys, Blokker, Nelson Schoenen en Men at Work gevestigd. H&M werd in deze transactie geadviseerd door Inter Vastgoed Nederland. De belangen van Altera Vastgoed werden vertegenwoordigd door HB Kroese Paternotte.

Reageer op dit artikel