nieuws

Herontwikkeling op Plein ’40-’45 begonnen

regios

Ultimo Vastgoed is begonnen met de herontwikkeling van de bestaande bouw op Plein ’40-’45 in Amsterdam, met een Aldi op de begane grond (circa 1.000 m2) en verscentrum Tanger op de eerste verdieping (circa 1.400 m2). In totaal bevat het gebouw na herontwikkeling circa 3.800 m2 winkels, verdeeld over drie lagen.

De eerste verdieping wordt gerenoveerd. De bestaande gevelpanelen van beton worden vervangen door een vezelcementplaat in hardsteenkleur (antraciet). Tanger sloot onlangs een nieuwe tienjarige huurovereenkomst af. Daarnaast wordt er een tweede verdieping van circa 1.400 m2 toegevoegd aan het gebouw, waarvan circa 1.270 m2 is verhuurd aan Action. De verkeersruimte voor bezoekers voor de ontsluiting van de eerste en tweede verdieping vindt plaats in een transparant gebouw met roltrappen en een lift. De oplevering is voorzien voor eind 2013.

Bij de verhuur van de eerste verdieping aan Tanger trad Theo Wit Retail Vastgoed & Interim Management op namens de huurder. Goldsteen Vastgoed trad op namens Action.

Reageer op dit artikel