nieuws

Heijmans levert deel woonzorgproject Hilversum op

regios

Heijmans Woningbouw heeft de eerste fase van de Egelantier in Hilversum opgeleverd. De eerste fase van de Egelantier bestaat uit 42 zorgappartementen, 36 groepswoningen, vijftien aanleunwoningen, een voorzieningencentrum van 1.400 m2 en een ondergrondse parkeergarage.

Heijmans levert deel woonzorgproject Hilversum op

In het voorzieningencentrum worden onder andere een huisartsenpraktijk, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk en een kinderopvang gehuisvest, waar zowel bewoners als buurtbewoners gebruik van kunnen maken. Heijmans bouwt de Egelantier in opdracht van Dudok Wonen. Om de realisatie van het centrum op de bestaande locatie mogelijk te maken, wordt het oude complex in fases vervangen. Momenteel vindt de sloop plaats van het tweede deel van de bestaande aanleunwoningen, waarna met de nieuwbouw van de overige 85 aanleunwoningen kan worden gestart. De tweede fase wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2014 opgeleverd.

Reageer op dit artikel