nieuws

Bouwstart woningproject Nieuw Frankenhuis Haaksbergen

regios

Dura Vermeer Bouw Hengelo en Trebbe zijn gisteren begonnen met de bouw van Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen. In opdracht van woningcorporatie Domijn realiseren de bouwers daar dertien koopwoningen, zeven huurwoningen en 21 huurappartementen.

Daarnaast ontwikkelen én bouwen Dura Vermeer en Trebbe zelf in verschillende fasen 62 patio koopwoningen. De woningen komen op de voormalige locatie van de textielfabriek van S. Frankenhuis & Zoon, in een parkachtige omgeving dichtbij het centrum.

Domijn verwacht veel belangstelling voor de woningen. Ze kiest er daarom voor om inwoners van Haaksbergen voorrang te verlenen bij zowel de grondgebonden woningen als de appartementen. Het project ligt op loopafstand van het centrum en in de buurt van uitvalswegen richting Enschede en Hengelo.

Reageer op dit artikel