nieuws

BK Groep opent kantoor in Helmond

regios

Advies- en ingenieursbureau BK Groep heeft een vestiging in Helmond geopend. Dat gebeurde op 6 februari door de Helmondse wethouder Frans Stienen en BK-directeur Bert Zijl.

BK Groep opent kantoor in Helmond

Vanuit de nieuwe vestiging gaat de BK Groep klanten in onder meer Brabant, Limburg en een deel van Gelderland bedienen. Het bureau telt 240 werknemers. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden. Er zijn ook BK-vestigingen in Houten, Joure, Dordrecht, Elst, Udenhout en Zoetermeer en een op Curaçao.

BK verleent diensten op het gebied van bodem, asbest, civiele techniek, vastgoedbeheer, grondlogistiek, arbo & veiligheid, geluid & trillingen en omgevingsmanagement. Ook grondlogistiek, opleidingen en detachering behoren tot het BK-pakket.

Reageer op dit artikel