nieuws

Apeldoornse McDonald’s en Kwik-Fit in aanbouw

regios

Ten Brinke B&L Projecten heeft een project ontwikkeld voor de locatie aan de Anklaarseweg in Apeldoorn. Het project omvat voorlopig twee bedrijfsgebouwen: één voor McDonald’s en één voor Kwik-Fit.

Beide panden zijn ontworpen door XS Architecten en worden momenteel gebouwd door Ten Brinke Bouw. Deze maand is Ten Brinke Bouw gestart met de bouw van de McDonald’s. De fundering is vorige week gestort. Het nieuwe filiaal krijgt een oppervlakte van 550 m2. Naar verwachting wordt het pand eind mei opgeleverd. Op dezelfde locatie komt een Kwik-Fit. De bouw van dit pand startte in januari. Het nieuwe pand van Kwik-Fit krijgt een werkplaats van 430 m2 en een winkelruimte, kantine, vergader- en kleedruimte. Ten Brinke Bouw verwacht dit pand eind mei op te leveren.

Reageer op dit artikel