nieuws

AM verkoopt woningen in ’s-Gravenzande

regios

AM begint de verkoop van eengezinswoningen uit de derde fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. In dit nieuwe deelplan worden in totaal 33 woningen ontwikkeld, waarvan er achttien zijn verkocht aan woningcorporatie Arcade. De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels afgerond.

AM verkoopt woningen in ’s-Gravenzande

AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting. De eengezinswoningen variëren in prijs van 242.900 tot 279.900 euro. Het ontwerp van de woningen is van Wubben Chan Architecten. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. BAM Woningbouw bouwt de woningen.

Reageer op dit artikel