nieuws

Albert Heijn en Gall&Gall in centrumplan Parkstad R’dam

regios

Leyten heeft overeenstemming bereikt met Albert Heijn en Gall&Gall voor het nieuw te realiseren centrumplan in Parkstad Rotterdam. Het betreft uitbreiding en verplaatsing van de huidige winkels. Deze zijn nu gevestigd in winkelcentrum Vuurplaat Rotterdam, dat grotendeels in eigendom is van Leyten. De winkels gaan naar Laan op Zuid.

Albert Heijn en Gall&Gall in centrumplan Parkstad R’dam

De overeenstemming betreft een tienjarige overeenkomst voor ca. 3.000 m2 AH, 130 m2 Gall&Gall en 100 gebouwde openbare parkeerplaatsen.

Het nieuw te realiseren centrumplan aan de Laan op Zuid bestaat uit drie fases. De eerste fase, een basisschool met kinderdagverblijf van totaal circa 3.000 m2, is deze week in aanbouw genomen. De tweede fase betreft een multifunctioneel blok bestaande uit circa 3.500 m2 winkels (waaronder de AH en Gall&Gall), 200 gebouwde parkeerplaatsen en 95 woningen. Er zijn nog twee winkelunits beschikbaar voor de verhuur van, in totaal, circa 300 m2. Binnenkort begint ook de bouw van deze fase. Oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2014. Voor beide fases is BAM Utiliteitsbouw de aannemer.

Reageer op dit artikel