Harry Hilders koopt ontwikkellocatie in Groningen

Harry Hilders koopt ontwikkellocatie in Groningen
Ulgersmaweg 2-12 Groningen

Harry Hilders heeft via de besloten vennootschap Eka Vastgoed II een ontwikkellocatie gekocht aan de Ulgersmaweg 2 tot en met 12 in Groningen.

Dat blijkt uit de akte van levering. De verkoper is Vries Beheer en de prijs bedroeg 4.100.000 euro. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de verkoper en Cushman & Wakefield trad op namens de koper.

Ulgersmaweg is een klein bedrijventerrein aan de Noord-Oostkant van Groningen op korte afstand van het stadscentrum. Het bedrijventerrein wordt door de gemeente Groningen genoemd als inbreidingslocatie voor woningbouw.

De verkochte locatie was tot ongeveer 10 jaar terug in gebruik bij Houthandel Vries. Nu huizen daar webshop Frank, Indoor Soccer Centre en Gropo, een onderneming op het gebied van (klim)sporten. Het aaneengesloten bedrijfscomplex staat op drie percelen met een totale oppervlakte van 19.098 m2.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.