Heembouw levert Harbour Village op

Heembouw levert Harbour Village op
Harbour Village in Rijswijk

Alle 66 bedrijfsunits in het project Harbour Village in Rijswijk zijn op 24 juli opgeleverd. Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw.

De bedrijfsunits liggen aan de Rijswijkse haven. De ontwikkelaar werkte daarin samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder en de gemeente Rijswijk. Deze gebiedsontwikkeling is in vier fasen gerealiseerd. De bouw van fase 1 ging in juli 2014 van start. Vier jaar later zijn de laatste van de in totaal 66 bedrijfsunits opgeleverd. De units zijn allemaal verkocht.

Ter gelegenheid van de afronding van het project bood Heembouw een kleurrijk mozaïek bankje aan dat een mooie plek heeft gekregen in het project.  De ondernemers die zich er gevestigd hebben, zijn voor het overgrote deel uit de regio groot Rijswijk afkomstig. Voor ondernemers die niet in Harbour Village terecht konden en zich graag in Rijswijk willen vestigen, is er project De Comphaan.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.