All-in Real Estate ontwikkelt Alpha Campus in Amsterdam

All-in Real Estate ontwikkelt Alpha Campus in Amsterdam
Alpha Campus, Amsterdam

All-In Real Estate ontwikkelt Alpha Campus, een kantoor van 39.000 m2 verdeeld over drie torens van respectievelijk 8.000 m2, 9.000 m2 en 22.000 m2.

Onder het gebouw komt een grote parkeergarage. De oplevering is naar verwachting in 2021.

Het gebouw is gebaseerd op het loft-concept. Hierdoor zal de kantoorruimte grotendeels bestaan uit open ruimtes met hoge plafonds en grote raampartijen.

Alpha Campus ligt tussen de Houthavens en Sloterdijk. Het gebied 'Haven-Stad' is door de gemeente Amsterdam als focusgebied bestempeld om een nieuwe stadswijk te ontwikkelen om de groei van Amsterdam op te vangen. Het Havenbedrijf Amsterdam toonde zich niet blij met de uitbreidingsplannen van de gemeente.

Het project ligt op 5 minuten loopafstand van de metrohalte Isolatorweg en op slechts 2 minuten rijden van de Ringweg A10. Het Westerpark en de Houthavens zijn enkele minuten fietsafstand gelegen.

MVSA Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw. DRS Makelaars en JLL staan eigenaar All-In Real Estate bij in de ontwikkeling en verhuur van Alpha Campus.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.