Heijmans en De Maese ontwikkelen Het Parc Amstelveen

Heijmans en De Maese ontwikkelen Het Parc Amstelveen

Heijmans en De Maese gaan de locatie Het Parc in Amstelveen ontwikkelen. Het gaat om een terrein van 2,6 hectare nabij de A9. Beide partijen werken momenteel met de gemeente plannen uit voor het herbestemmen van het gebied

Het initiatief om de locatie te gaan herbestemmen en ontwikkelen is ontstaan door een toenemende vraag naar nieuwe woon- en werkruimte in de regio. De ligging van de locatie tegen een groenzone nabij de Amstel en langs de A9, heeft eraan bijgedragen om ontwikkelplannen nu verder uit te werken, zodat vanaf 2019 een hoogwaardig woon-werk gebied kan worden gerealiseerd.

De Maese en Heijmans hebben ruime ervaring in gebiedsontwikkeling en delen de ambitie om bewoners en gebruikers centraal te stellen. Beide partijen zetten hun expertise in voor het activeren van leefgebieden door onder meer verscheidenheid in woonproducten en hoogwaardige kantoorruimten te ontwikkelen en realiseren.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.