Bedrijventerrein Seingraaf breidt uit met 9.000 m2

Bedrijventerrein Seingraaf breidt uit met 9.000 m2

Op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven verrijst HandelsDock, een nieuw bedrijvencomplex met industriële uitstraling. De gemeente Duiven heeft hiervoor een bouwkavel van ruim 9.000 m2 verkocht aan  gebiedsontwikkelaar City Developer-S.

Het nieuw te realiseren HandelsDock, een door Palazzo architecten ontworpen bedrijfsverzamelgebouw met een industriële uitstaling, sluit aan op de sterk toenemende behoefte aan bedrijfsruimtes. In het gebouw worden verschillende type units aangeboden. Maatwerk en flexibiliteit zijn daarbij het uitgangspunt. Ook kunnen units aan elkaar worden gekoppeld. HandelsDock biedt een keuze tussen koop of huur.

Een samenwerking tussen de gemeente Duiven, gebiedsontwikkelaar City Developer-S en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) onderzoekt momenteel welke kansen er zijn om bedrijventerrein Seingraaf te profileren als ontwikkelplek voor innovatieve toepassingen. Dit gebeurt in aanvulling op de bestaande slimme toepassingen, zoals slimme LED-verlichting en de openbare laadstructuur voor elektrische auto’s.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.