nieuws

MRP en Ten Brinke ontwikkelen hoogste toren Meerrijk Eindhoven

Projectontwikkeling

Meijer Realty Partners (MRP) Development en Ten Brinke CoHof beginnen na de zomer met de ontwikkeling van woontoren de Parel van Meerrijk in nieuwbouwwijk Meerrijk in Eindhoven.

MRP en Ten Brinke ontwikkelen hoogste toren Meerrijk Eindhoven
Wethouder-Yasin-Torunoglu-van-Wonen-Wijken-en-Burgerparticipatie-verrichtte-de-officiële-handeling-namens-gemeente-Eindhoven.

De Parel van Meerrijk zal met 24 verdiepingen de hoogste woontoren van de wijk worden. De toren zal uit 88 appartementen van 80 m2 tot 200 m2 bestaan, met een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de garage. MRP en Ten Brinke zullen deze appartementen naar verwachting aan het einde van het jaar op de markt brengen.  Ontwikkelaars Ten Brinke CoHof en MRP Development en bouwer Huybregts Relou zijn nu al bezig met de realisatie van 31 waterwoningen en 21 appartementen in de nieuwbouwwijk.

Wethouder Yasin Torunoglu van Wonen, Wijken en Burgerparticipatie verrichtte de officiële handeling namens gemeente Eindhoven. De oplevering van deze woningen en appartementen is gepland vanaf het tweede kwartaal van 2018. Het nieuwbouwproject, waarvan alle woningen zijn verkocht, wordt gerealiseerd dichtbij de binnenstad, de snelweg en Eindhoven Airport.

Reageer op dit artikel